O nama

CNC LAB logo

Naši Certifikati

TÜV Certifikat Logo

"TÜV certifikat simbolizira našu predanost izvrsnosti i preciznosti u CNC obradi, osiguravajući da svaki proizvod izlazi iz naših pogona zadovoljavajući najviše međunarodne standarde kvalitete i sigurnosti."

CNC LAB logo
CNC Technology

Čime se bavimo?

Kompanija CNC LAB d.o.o. se bavi metaloprerađivačkom djelatnošću, osnovna djelatnost preduzeća jeste mašinska obrada metala za pojedinačnu, maloserijsku i serijsku proizvodnju na CNC obradnim centrima. Obrađujemo lake metale kao što su aluminij, bakar, mesing, plastika itd. CNC LAB d.o.o. je visokokvalitetno preduzeće, koje po željama i zahtjevima kupaca može da ispuni sva očekivanja.

CNC LAB d.o.o je preduzeće koje je kratak vremenski period prisutno na tržištu. Osnovano je u junu mjesecu 2016 godine sa 1 mašinom HAAS glodalica VM3. Sada u 2019., uslijed ulaganja u nove proizvodne tehnologije i na prvom mjestu ljude, za manje od 3 godine poslujemo sa 8 novih HAAS CNC mašina i timom od 30 uposlenih, od toga njih 8 sa visokom stručnom spremom.

Vlasnik našeg preduzeća je gosp. Hikmet Kurbegović, koji je pored preduzeća CNC LAB d.o.o., ujedno vlasnik i vrlo uspješne građevinske firme ECK d.o.o., koja broji preko 100 uposlenih.

Naša misija je da po želji kupca stvorimo najbolje moguće proizvode, koji su vrhunske kvalitete, te da našim kupcima pružimo najbolji mogući poslovni ambijent, u kombinaciji sa pristupačnom cijenom naših proizvoda.

Naša vizija je da ostvarimo vodeću poziciju na tržištu u regiji. To ćemo postići kroz razvoj i rast preduzeća, strateške saveze i akvizicije, te učinkovito upravljanje ljudskim potencijalima i mašinskim parkom.